Često postavljana pitanja

Koja je razlika između generičkih i originalnih lijekova?

Generici su jeftini analozi originala koji se razlikuju samo u nedostatku patenta (zaštitnog znaka). Generici se izrađuju po postojećem receptu i ne prolaze nikakve testove. Proizvođač ulaže novac samo u sam proizvodni proces, štedeći na drugim formalnostima. Generici se ne razlikuju po sastavu, obliku oslobađanja, mehanizmu djelovanja ili stupnju sigurnosti, pa se smatraju potpunim kopijama originala.

Trebate li seksualni iscjedak nakon korištenja viagre ili drugih stimulansa erekcije?

Stimulatori erekcije ne uzbuđuju. To znači da se tijelo ne javlja u tijelu povezano s stimulacijom mozga, povećanjem privlačnosti prema partneru. Primanjem lijekova jednostavno je moguća erekcija i nakon određenog vremena ona će jednostavno nestati, bez obzira na spolni čin ili ne jeste li bili uzbuđeni ili ne. Kad smo već kod uzbuđenja, muškarac se mora brinuti o sebi.

Mogu li naručiti povjerljivo?

Oh naravno. Podaci o narudžbi poznati su samo voditelju skladišta i vama. Sve tablete nemaju natpise na pakiranju i šalju se u neprozirnom pakiranju. U principu, ako ste oprezni, ni vaša supruga ne prepoznaje da ste naš klijent.